Carian

Kereta Sewa Layan Diri

Assalamualaikum.

Siapa pernah dengar pasal aplikasi SOCAR?
Sebenarnya aku baru tahu pasal aplikasi ni pun dari encik suami. Hehe.

Ceritanya begini, minggu lepas, encik suami tiba-tiba ajak guna kereta sewa. Mula-mula tu, aku macam 'dah kenapa nak pakai kereta sewa? Kita kan ada kereta.'
Dia kata dengan aplikasi SOCAR ni, boleh dapat kereta sewa PERCUMA untuk 2 JAM PERTAMA BAGI FIRST TIMER.



Jadi ahli Company Forever Living

Assalamualaikum

Hari ini nak share kenapa aku join Forever Living.

Kalau korang tak tahu apa benda company Forever Living ni, ini sebenarnya company MLM yang dah bertapak kat dunia selama 40 tahun dan dah ada di 162 buah negara.
Company ni famous dengan BOTOL KUNING ni haaa.



aloe vera forever living
Gambar: Pinterest

Aloe Lips - Pelembap Bibir PALING BEST!

Assalamualaikum

Jarang-jarang nak bercerita pasal barang kecantikan (beauty products) tapi untuk entri kali ni rasanya nak juga kongsi sebab ini produk paling best dan rasanya taknak cari yang lain dah.

Aku tahu ramai orang ada masalah bibir kering. Lagi-lagi orang perempuan kan?
Aku dari zaman sekolah rendah lagi merana. Tiap-tiap hari mesti kena pakai lipbalm. Dan biasalah pakai lipbalm ni nampak macam berkilat sikit. Memang kena cop juga mengada. Haha.
Kalau bulan puasa, siap ada yang tanya takpe ke pakai lipbalm ni.


aloe lips

5 Perkara Penting Dalam Survey Tadika

Assalamualaikum,

Untuk yang selalu follow blog ni memang sedia maklum, anak sulung kitorang, Wildan, insyaAllah tahun depan masuk 5 tahun.

Pada aku, masuk tadika 5 tahun ni sedang elok. Sebab umur 5 tahun banyak benda dah boleh buat, in fact boleh berdikari sikit-sikit.

Boleh juga buka entri Checklist Anak Masuk Tadika. Ada free printable checklist untuk assess and monitor sama ada anak kita sesuai atau tak untuk start masuk tadika. Ada budak seawal 4 tahun dan boleh, ada budak lambat sikit. Pastikan anak tu suka dan gembira pergi sekolah ye.

Okay, berbalik pada tujuan utama entri kali ini.

Kita nak cerita pasal survey tadika.