Carian

Pupuk minat memasak dalam diri anak-anak

 Assalamualaikum dan hai.

Lamanyaaaaa tak update entri blog ni. Sebenarnya sibuk dengan kehidupan seharian. Nak nak lagi dengan thesis dan research untuk Master. Di tambah pula dengan anak masuk sekolah rendah. Proses transisi dari tadika lagi. Fuh, memang penat. 

Salah satu goal untuk tahun 2022 adalah untuk buat lebih banyak masa dengan anak terutamanya aktiviti memasak. Rindu nak memasak dengan anak-anak. Sebelum PKP, sebelum sambung belajar, memang kerap buat aktiviti memasak dengan anak-anak. Cuma, sejak dah sibuk dan banyak kerja nak buat, bukan setakat aktiviti memasak dengan anak, masak harian pun macam payah.


culinary school online games cooking